Slimme SMS oplossingen

SMS is hét middel voor een directe en korte communicatie met uw klant. SMS is onder andere handig in te zetten bij verzendingen per post. We voegen tracking intelligence toe aan ons SMS oplossingen. Zo blijft uw klant op de hoogte van alle details.

$

Two Factor Authentication (2FA) via SMS

$

Track & Trace

$

Verstuur SMS afspraakherinneringen

$

Alarm- en waarschuwingssystemen

sms-oplossingen
SMS-Authentication

SMS Oplossingen

Two Factor Authentication (2FA)
via SMS

Tweezijdige authenticatie is een van de meest betrouwbare vormen van veiligheidstesten die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

In de bankensector, maar ook voor vele andere toepassingen en oplossingen is het zeer populair.

coVoIP neemt beveiliging uiterst serieus. Indien nodig kunnen we de SMS-content op onze servers verbergen (versleutelen) en nummers onherkenbaar maken. Zo behouden we volledige integriteit.

SMS Oplossingen

Track & Trace

Met SMS kunt u uw klanten op de hoogte houden van leveringen. Laat hun weten wanneer een bestelling wordt verzonden of geleverd.

Wereldwijd kunt u bijhouden waar uw containers zich bevinden.

Met behulp van GPS kunt u een SMS naar een container sturen, met het verzoek om de GEO-coördinaten ervan op te vragen.

Track-Trace
SMS-marketingactiviteiten-1

SMS Oplossingen

Reservering en afspraak

Bevestig reserveringen en stuur herinneringen. Heeft u al een reserveringssysteem?

Vervolgens kunnen wij u via een API verbinden met ons SMS-platform, zodat u de reserveringen kunt bevestigen en herinneringen kunt sturen.

SMS Oplossingen

Alarm- en waarschuwingssystemen

Met SMS kunt u waarschuwingen versturen. Denk bijvoorbeeld aan weers- en stormwaarschuwingen. Maar ook: een autobezitter krijgt een bericht dat olieverversing nodig is. Of dat thuis de verwarming nog uit staat.

Door SMS te integreren in software en systemen, maken we elke boodschap naar klanten mogelijk.

sms-alert

Wholesale SMS Platform

Creëer bulk SMS-campagnes, betrek uw klanten en laat uw bedrijf groeien met de plug-and-play SMS Wholesale Business platform inclusief switching, routing, pricing, billing en API interface.

Betrouwbare SMS API integratie zonder vaste kosten. Een API zorgt ervoor dat de SMS gateway heel gemakkelijk te integreren is met je eigen website, applicatie of systeem.