Wholesale leverancier van communicatiediensten

coVoIP Internationale 0800 nummers

 

Met onze krachtige VoIP-infrastructuur stellen wij u als reseller in staat uw klanten een telecommunicatieoplossing aan te bieden die past bij de markt van vandaag en morgen.

internationale-0800-nummers

Internationale 0800 nummers universeel

Universele Internationale gratis telefoonnummers zijn ook bekend als UIFN, 0800 nummers, Universal International Freephone Numbers.

Een UIFN is een enkel telefoonnummer dat in meerdere landen gratis kan worden gebeld. Met een UIFN kan uw bedrijf daarom een internationale aanwezigheid opbouwen.

Met een UIFN kunt u wereldwijd adverteren met één telefoonnummer, in plaats van met individuele nummers per land. Eén nummer wordt geactiveerd om oproepen te ontvangen vanuit een gewenste bestemming. U kunt kiezen voor de plaats waar u uw universele telefoonnummer gebruikt in ons globale dekkingsoverzicht.

Eén en hetzelfde UIFN verbetert de klantervaring, omdat klanten profiteren van het feit dat zij slechts één wereldwijd gratis ‘standalone’ telefoonnummer hoeven te bellen, in plaats van meerdere nummers.

 

Wat zijn een internationale 0800 nummers?

Met een Universal International Freephone Number (Universele internationale 0800 nummers) kan een klant van de International Freephone Service (IFS) een uniek gratis nummer krijgen dat overal ter wereld hetzelfde is. Een UIFN bestaat uit een driecijferige landcode voor een wereldwijde serviceapplicatie, namelijk 800, gevolgd door een 8-cijferig Global Subscriber Number (GSN), wat resulteert in een 11-cijferig vast formaat. (Een IFS-beller moet vóór het UIFN een internationaal voorvoegsel kiezen).
ITU-logo

Het Bureau voor telecommunicatienormalisatie van de ITU is verzocht de taak van Registrar voor de UIFN’s uit te voeren, die verantwoordelijk is voor de behandeling van registratieaanvragen en de toewijzing van het GSN-gedeelte van het UIFN overeenkomstig de (nieuwe) ITU-T-aanbeveling E.169.1 en de (herziene) aanbeveling E.152 , “International Freephone Service”.

coVoIP zal alle formaliteiten voor de registratie en activering van een Universal International Freephone Number (UIFN) met de ITU regelen.