SMS diensten

Met ons krachtige SMS-platform stellen wij u als reseller in staat uw klanten een telecommunicatieoplossing met veel SMS diensten te bieden die past bij de markt van vandaag en morgen.

Onze SMS diensten

SMS is hét middel voor een directe en korte communicatie met uw klant.

Two Factor Authentication

Wachtwoord via SMS als extra beveiliging

SMS herinnering

Afspraak herinnering via SMS

Track & Trace

Zorg dat uw klant thuis is als de bezorger komt

SMS platform

Verstuur SMS-berichten via de portal
sms-marketing-covoip

SMS diensten van coVoIP gebruiken?

Met SMS kunt u meer doen dan alleen contactpersonen bereiken. SMS kan gepersonaliseerd worden met de naam of het ordernummer van uw klant.

SMS diensten coVoIP

Gebruik SMS om uw bedrijf te promoten!

Wij gaan niet meer op pad zonder onze telefoon. We gebruiken deze om te communiceren, winkelen en bankieren. We lezen het nieuws op onze telefoon en we doen nog veel meer.

Juist daarom is SMS-marketing een van de meest efficiënte en effectieve hulpmiddelen die beschikbaar zijn.

Meer weten over onze SMS diensten?

Heeft u interesse of een vraag over onze diensten? Bel of mail ons. Wij kunnen u vast direct helpen óf binnen coVoIP™ de juiste specialist voor u vinden.

Laat uw bedrijf groeien met VoIP oplossingen of SMS-marketing

Leer meer over coVoIP via onze klantcases

Klantcase horeca

Een horecaonderneming met een succesvolle aanwezigheid in social media zocht nieuwe manieren om klanten te bereiken. De hospitality scene in de Randstad groeit immers in hoog tempo.

Oplossing: de onderneming, een restaurant, begon SMS te gebruiken om speciale gelegenheden te promoten. SMS geeft bovendien een heel persoonlijk contact met klanten.

Communicatie met de klant bleek zeer effectief. Zo kan het restaurant de behoefte bij klanten snel peilen, om vervolgens een betere service te bieden.

Geef uw klanten direct een goede ervaring eenvoudig in te zetten met de  SMS-marketingtool 

Klantcase ongedierte bestrijding

Wij werken in de ongediertebestrijding en bedienen zowel commerciële als particuliere klanten. We doen dat met een fantastisch team, dat de best denkbare service wil leveren.

De uitdaging: vaak komt ons team na aankomst op een klantlocatie tot de ontdekking dat de klant de afspraak is vergeten of geen sleutel heeft achtergelaten bij een buurman.
Geef uw klanten direct een goede ervaring eenvoudig in te zetten met de  SMS-marketingtool 

Oplossing: we zijn begonnen met het gebruik van de coVoIP SMS campagnetool, om herinneringen te sturen naar klanten die afspraken herbevestigen.