Wholesale leverancier van communicatiediensten

CoVoIP SMS marketing

Krijg meer bereik en betrokkenheid door sms marketing op een slimme manier te integreren in uw marketingstrategie.

  • Een SMS-bericht wekt het gevoel van prioriteit op
  • Een SMS-bericht wordt daardoor snel gelezen
  • SMS marketing kan conversie enorm verhogen
  • SMS is succesvoller dan e-mails of andere push-media

Verhoog conversie met SMS marketing

Met de SMS marketing tool van coVoIP kunt u meer doen dan alleen contactpersonen bereiken. SMS kan gepersonaliseerd worden met de naam of het ordernummer van uw klant.

SMS-marketing is een promotie waarbij bedrijven en organisaties berichten zoals aanbiedingen, kortingen, coupons of notificaties verzenden via sms. Het is een methode die vergelijkbaar is met E-mail marketing, maar dan op basis van een telefoonnummer in plaats van mailadres.

Berichten kunnen worden getriggerd door uw eigen software en gekoppeld aan een specifieke gebeurtenis, zodat uw klant een uniek bericht ontvangt dat 100 procent relevant voor hem is.

Klantenwerving

Gebruik SMS om nieuwe klanten aan te trekken, bestaande klanten te stimuleren of klanten aan te moedigen terug te keren naar uw diensten.

2Way SMS - Interactie met klanten

SMS is hét medium om met uw medewerkers of klanten te communiceren, enquêtes te houden of gereserveerde activiteiten op een website te ontplooien.

Branding

Door gebruik te maken van SMS kan uw bedrijf waardevolle informatie krijgen. Bijvoorbeeld: hoe ervaren klanten uw diensten of producten? Hoeveel houden klanten van een bepaald merk? Wat is hun mening over belangrijke kenmerken?

sms-marketing-covoip

Ideeën voor SMS marketing in verschillende bedrijven

Elk bedrijf heeft zijn eigen behoeften. Laat u inspireren door verschillende SMS-projecten!

Logistiek

Wees altijd op tijd. Stuur pakketvolgingsinformatie en bezorgingsberichten via SMS.

Optimaliseer de interne communicatie in uw bedrijf. Houd uw chauffeurs op de hoogte van het verkeer, het weer en kritieke informatie.

Beheer de leveringsketen vanaf één plek. Automatiseer de voortgang van de levering en meldingen over de aankomsttijd van koeriers. Beheer retouraanvragen effectief en informeer over de voorraden.

Toerisme

Houd klanten op de hoogte. Stuur direct SMS-berichten over de details van en wijzigingen in hun boekingen. Herinner hen aan komende evenementen.

Neem weer contact op met uw vorige klanten en stel last-minute aanbiedingen en kortingen voor op hun volgende reizen.

Ontvang feedback. Gebruik korte links met enquêtes om de behoeften en verwachtingen van uw klanten beter te begrijpen.

Gezondheidszorg

Herinner patiënten aan afspraken door automatisch SMS-berichten te versturen.

Zorg ervoor dat uw patiënten tevreden zijn. Informeer hen wanneer ze hun testresultaten kunnen verwachten, of gebruik 2Way-communicatie zodat ze contact kunnen opnemen met een arts wanneer dat nodig is.

Geef uw patiënten meer. Informeer hen over extra gratis tests of speciale themadagen, zoals de Kankerpreventiedag.

Horeca

Gebruik programma’s om uw gasten te informeren over een nieuw menu of mogelijke wijzigingen in het aanbod.

Win en behoud uw klanten. Bouw uw eigen database met behulp van aanbiedingen.

Zorg ervoor dat uw gasten tevreden zijn. Informeer hen zo snel mogelijk over eventuele vertragingen, toon uw dankbaarheid, deel verjaardagswensen en nodig hen uit om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Administratie

Verbeter uw workflow. U kunt het proces van een documentenstroom versnellen.

Maak incassoprocedures effectiever. Stel automatische SMS-herinneringen in op de vervaldatum van een betaling en informeer over de (vervolg)procedures.

Houd uw klanten op de hoogte. Gebruik SMS om meldingen te versturen over komende betalingen of aangiften.

Wholesale SMS Platform

Creëer bulk SMS Marketing campagnes, betrek uw klanten en laat uw bedrijf groeien met de plug-and-play SMS Wholesale Business platform inclusief switching, routing, pricing, billing en API interface.

Betrouwbare SMS API integratie zonder vaste kosten. Een API zorgt ervoor dat de SMS gateway heel gemakkelijk te integreren is met je eigen website, applicatie of systeem.