Wholesale leverancier van communicatiediensten

coVoIP SIP Trunking Service

 

Met onze krachtige VoIP-infrastructuur stellen wij u als reseller in staat uw klanten een telecommunicatieoplossing aan te bieden die past bij de markt van vandaag en morgen.

sip-trunking-coVoIP

Wat is SIP trunking?

en waarom kiezen voor een SIP trunk?

Een veelvoorkomende vraag is de betekenis en voordelen van SIP trunking. Wat is een SIP trunk en waarom zou u kiezen voor een SIP trunk? SIP staat voor ‘Session Initiation Protocol’. Een telefoonverbinding die via internet de bestaande telefooncentrale verbindt met het openbare telefonie netwerk. Dit houdt in dat inkomende en uitgaande gesprekslijnen niet meer via het traditionele ISDN telefonie netwerk lopen, maar via de eigen internetverbinding.

 

Veel bedrijven maken al gebruik van SIP trunking

Waarom kiezen voor een SIP trunk?

Het grote voordeel voor een bedrijf is dat het aantal gelijktijdig te voeren gesprekken via SIP trunk in ongelimiteerd is. Daarnaast zijn met een SIP trunk grote besparingen te realiseren. Niet alleen op de abonnementskosten, maar ook op de gesprekskosten. Zo betaalt u niet meer per kanaal, maar per telefoonnummer en worden onderlinge gesprekken met collega´s op verschillende locaties gratis afgehandeld.

 

Sip trunking koppelen

Elke moderne telefooncentrale is te koppelen aan een SIP trunk, mits de data- of internetverbinding voldoende capaciteit heeft. U houdt uw huidige telefoon- en faxnummer en bent bereikbaar blijft via de SIP trunk!

Activeer uw uniforme communicatiestrategie snel met ons Global SIP-netwerk en bedien uw klanten beter in markten die niet door uw eigen netwerk worden gedekt.

Integreer onze SIP-Trunks en telefoonnummers in elke VoIP-geschikte app. Verbind direct en veilig vanaf meer dan 500 locaties wereldwijd en alle belangrijke cloudomgevingen. We zijn nooit ver weg.

Contactcentra

De SIP Trunk van coVoIP is ideaal voor het verwerken van grote hoeveelheden telefoonverkeer, voor zowel inkomende als uitgaande gesprekken.

Bedrijven

Sluit uw telefoonsysteem aan op de SIP Trunk van coVoIP en bel tegen de laagst mogelijke kosten. Onze verbinding is van topkwaliteit.

Wholesales

Sluit uw telefoonsysteem aan op de krachtige coVoIP SIP Trunk en stuur al uw inkomend en uitgaand verkeer via coVoIP. Bespaar aanmerkelijk op vaste en variabele kosten.