Over coVoIP

Telecommunicatie diensten voor IP telefonie (VoIP), Internet verbindingen, dataSIM bundels en SMS diensten voor de zakelijke markt.

coVoIP levert telecomoplossingen en internetdiensten. waaronder IP telefonie oplossingen, vaste internetverbindingen datasim bundels en SMS diensten. Vanuit dit portfolio aan diensten adviseren we flexibele en schaalbare cloud- en digitale technologie. Ontworpen voor zakelijke klanten, met superieure service en innovatieve oplossingen. Speciaal voor uw digitale communicatie, om er het maximale uit te halen en zowel uw prestaties als productiviteit te verbeteren.
Met een uitstekende staat van dienst in de telecomsector, gevoed door groei en innovatie, maakt coVoIP de belofte waar om uw bedrijfssucces te stimuleren door middel van slimmere communicatie. Met ons krachtige SMS-platform stellen wij u als reseller in staat uw klanten een telecommunicatie oplossing te bieden die past bij de markt van vandaag en morgen.

Over coVoIP
telecommunicatie
 diensten

Sinds 2014 is coVoIP dé leverancier van state-of-the-art telecommunicatie diensten aan multi-tier carriers en operators in heel Europa. Met een netwerk van schakelcentra, gecombineerd met een netwerk van in-country partnerships, biedt coVoIP Carrier Grade VOIP-, Geo, Non-Geo en mobiele nummers, inclusief sms-switching. Daarnaast bieden wij DataSIM bundels voor de zakelijk markt aan waardoor reizen naar het buitenland makkelijker is dan ooit. Lees hieronder alles over coVoIP en de diensten die ze aanbieden.

Telefoonnummers

Telefoon – en service nummers in 145+ countries.

VoIP

laat uw bedrijf groeien met VoIP oplossingen – Telefoonverkeer, betrouwbare oplossing tegen de laagste kosten.

SMS

Wholesale leverancier van SMS oplossingen. SMS is hét middel voor een directe en korte communicatie met uw klant.

Databundels

DataSIM bundels Business – High volume data simkaarten, met 50GB, 100GB, 200GB of zelfs meer.

7+ jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we op de telecommunicatiemarkt moeten handelen.

Alle producten onder één dak

Wholesale leverancier van communicatiediensten wereldwijd. Nationale & internationale ervaring.
laat uw bedrijf groeien met VoIP oplossingen of SMS-marketing

Leer meer over coVoIP via onze klantcases

Klantcase horeca

Een horecaonderneming met een succesvolle aanwezigheid in social media zocht nieuwe manieren om klanten te bereiken. De hospitality scene in de Randstad groeit immers in hoog tempo.

Oplossing: de onderneming, een restaurant, begon SMS te gebruiken om speciale gelegenheden te promoten. SMS geeft bovendien een heel persoonlijk contact met klanten.

Communicatie met de klant bleek zeer effectief. Zo kan het restaurant de behoefte bij klanten snel peilen, om vervolgens een betere service te bieden.

Geef uw klanten direct een goede ervaring eenvoudig in te zetten met de  SMS-marketingtool 

Klantcase ongedierte bestrijding

Wij werken in de ongediertebestrijding en bedienen zowel commerciële als particuliere klanten. We doen dat met een fantastisch team, dat de best denkbare service wil leveren.

De uitdaging: vaak komt ons team na aankomst op een klantlocatie tot de ontdekking dat de klant de afspraak is vergeten of geen sleutel heeft achtergelaten bij een buurman.
Geef uw klanten direct een goede ervaring eenvoudig in te zetten met de  SMS-marketingtool 

Oplossing: we zijn begonnen met het gebruik van de coVoIP SMS campagnetool, om herinneringen te sturen naar klanten die afspraken herbevestigen.

Meer weten over
coVoIP of de telecommunicatie diensten van coVoIP?

Uw wholesale leverancier van telecommunicatie oplossingen wereldwijd.

  • laat uw bedrijf groeien met VoIP oplossingen
  • DataSIM bundels Business
  • Met ons krachtige SMS-platform stellen wij u als reseller in staat uw klanten een telecommunicatieoplossing te bieden die past bij de markt van vandaag en morgen.

Heeft u interesse of een vraag over onze telecommunicatie oplossingen? Bel of mail ons. Wij kunnen u vast direct helpen óf binnen coVoIP™ de juiste specialist voor u vinden.

Over coVoIP - Telecommunicatie diensten