Over coVoIP

Uw wholesale leverancier van communicatiediensten wereldwijd

Met een uitstekende staat van dienst in de telecomsector, gevoed door groei en innovatie, maakt coVoIP de belofte waar om uw bedrijfssucces te stimuleren door middel van slimmere communicatie.

Waarom coVoIP
SMS & VoIP
 diensten?

Sinds 2014 is coVoIP dé leverancier van state-of-the-art communicatiediensten aan multi-tier carriers en operators in heel Europa. Met een netwerk van schakelcentra, gecombineerd met een netwerk van in-country partnerships, biedt coVoIP Carrier Grade VOIP-, Geo, Non-Geo en mobiele nummers, inclusief sms-switching.

Telefoonnummers

Telefoon – en service nummers in 145+ countries.

VoIP

Telefoonverkeer, betrouwbare oplossing tegen de laagste kosten.

SMS

Wholesale leverancier van SMS oplossingen.

Databundels

High volume data simkaarten, met 50GB, 100GB, 200GB of zelfs meer.

7+ jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we op de telecommunicatiemarkt moeten handelen.

Alle producten onder één dak

Nationale & internationale ervaring.

Klantcase horeca

Een horecaonderneming met een succesvolle aanwezigheid in social media zocht nieuwe manieren om klanten te bereiken. De hospitality scene in de Randstad groeit immers in hoog tempo.

Oplossing: de onderneming, een restaurant, begon SMS te gebruiken om speciale gelegenheden te promoten. SMS geeft bovendien een heel persoonlijk contact met klanten.

Communicatie met de klant bleek zeer effectief. Zo kan het restaurant de behoefte bij klanten snel peilen, om vervolgens een betere service te bieden.

Klantcase ongedierte bestrijding

Wij werken in de ongediertebestrijding en bedienen zowel commerciële als particuliere klanten. We doen dat met een fantastisch team, dat de best denkbare service wil leveren.

De uitdaging: vaak komt ons team na aankomst op een klantlocatie tot de ontdekking dat de klant de afspraak is vergeten of geen sleutel heeft achtergelaten bij een buurman.

Oplossing: we zijn begonnen met het gebruik van de coVoIP SMS campagnetool, om herinneringen te sturen naar klanten die afspraken herbevestigen.

Meer weten over onze diensten?

Heeft u interesse of een vraag over onze diensten? Bel of mail ons. Wij kunnen u vast direct helpen óf binnen coVoIP™ de juiste specialist voor u vinden.