Internet verbindingen

Om gebruik te kunnen maken van een coVoIP cloud telefooncentrale, dient u over een internetverbinding te beschikken die u verbindt met het netwerk van coVoIP. Wij raden u aan om uw coVoIP telefooncentrale te gebruiken in combinatie met een coVoIP internetverbinding. Door gebruik te maken van een coVoIP internet verbinding kan coVoIP de kwaliteit van de gehele oplossing garanderen en u het snelst van dienst zijn in geval van vragen of problemen. Het is mogelijk een coVoIP cloud telefoonoplossing af te nemen over een glasvezel of DSL-verbinding die niet via coVoIP is afgenomen. In dat geval kan coVoIP echter geen garanties geven op de kwaliteit van de gesprekken en de dienstverlening.

Aan de hand van het aantal gelijktijdige gesprekken dat u wilt voeren, wordt bepaald welk type verbinding u nodig heeft. Afhankelijk van de beschikbaarheid op uw locatie kan coVoIP xDSL en/of Glasvezel leveren.

Het is niet aan te raden om de voIP toestellen die u gebruikt op uw telefooncentrale bij ons in de cloud rechtstreeks aan het Internet te hangen, hier zal een modem of router tussen moeten worden geplaatst. coVoIP levert standaard routers die voldoen aan alle eisen.

Kijk door middel van onze postcode checker wat op de door uw gewenste locatie beschikbaar is.


ADSL

Wij zorgen dat uw verbinding wordt aangelegd met de hoogst mogelijke snelheid wat bij ADSL op kan lopen tot 20/1 Mbit op het KPN netwerk en wat beschikbaar is op uw locatie. U heeft de keuze uit drie modems waarvan wij uw keuze voorgeconfigureerd aan u afleveren.

VDSL

Met VDSL, indien beschikbaar heeft u de mogelijkheid tot een maximum snelheid van 100/10 Mbit afhankelijk van de beschikbaarheid op uw locatie, ook hier maken wij gebruik van de KPN infrastructuur.

Glasvezel

Met een glasvezelverbinding heeft u de mogelijkheid tot een maximum snelheid van 100/100 Mbit afhankelijk van de beschikbaarheid op uw locatie, uit ervaring is dit voor de meeste bedrijven ruimschoots voldoende. Ook hier maken wij gebruik van onder andere de infrastructuren van ReggeFiber (KPN), Eurofiber e.e.a.

Contact Formulier

To be of better service covoip.nl uses cookied. Click here for more information. By using our site you agree to those terms. Close